Grupo Serlimar - Servicios de limpieza

Sanitat Ambiental

Grup Serlimar, en col·laboració amb una empresa del grup especialitzada en sanitat ambiental i salut pública, posa a la seva disposició una àmplia gamma de modernes solucions higièniques i sistemes de control de plagues en instal·lacions de risc, comunitats de propietaris i diferents sectors. Adeqüem la instal·lació a les normatives més exigents a nivell internacional.

  • Control Integrat de plagues

Implantem un sistema personalitzat de Prevenció i Control Integrat de Plagues (PCIP) a les instal·lacions, un mètode que es basa en la protecció de la salut i el medi ambient. Aquest concepte de control utilitza totes les tècniques disponibles en el mercat actual, basades en la prevenció i el control, per evitar danys a la salut de les persones i els seus béns materials i alimentaris.

  • Prevenció i control de legionel·la

La Legionella pneumophila és l'agent causal de la legionel·losi. És un bacteri com el pneumococ que causa la pneumònia normal o l'estafilococ que produeix l'acne.

Realitzem accions preventives i controls d'alta qualitat amb l'objectiu de controlar la presència de legionel·la en instal·lacions i equips de risc

 
Copyright 2013 © Grupo Serlimar - Serveis Integrals Inici  I  Empresa  I  Que Oferim  I  A qui ens dirigim  I  Avis Legal Mapa Web Contacte    

www.gruposerlimar.com