Grupo Serlimar - Servicios de limpieza

pqserlimar

Responsabilitat Corporativa

A Grupo Serlimar fomentem els valors de sostenibilitat i integritat, com forma de dirigir el nostre negoci, així com d'oferir els nostres serveis. Definim la sostenibilitat a tres nivells: respecte per la gent, respecte pel medi ambient i fortalesa econòmica/financera.

Entenem la relació amb els nostres clients com una relació a llarg termini, basada en la confiança que ells dipositen en nosaltres pel treball diari ben fet. Tot això explica la nostra capacitat de retenir tant clients com treballadors. La sostenibilitat està també relacionada amb la recerca del progrés continu. Grupo Serlimar es preocupa per conèixer i integrar els últims avanços tecnològics del sector, juntament amb altres millores que busquen el benefici mutu.


Sostenibilitat social

Pràctiques de contratació :

En el nostre acurat procés de selecció, vam apostar per un perfil de gent que dóna suport els valors de la companyia de treball en equip, integritat, ètica, millora contínua i orientació al client.

Respecte per la gent :

Valorem el treball ben fet dels nostres treballadors a través de polítiques orientades a demostrar el reconeixement que es mereixen.

Valor per la gente :

La nostra clau d'èxit està en l'equip humà que conforma Grupo Serlimar. Donem especial importància no solament a la retribució dels nostres empleats sinó també a la seva formació. El seu creixement personal és valorat per ells mateixos, en primera instància, però també pels clients, complint així les seves expectatives.

1361483725 MB  navigation

Sostenibilitat econòmica

1361306180 MB  currency-e-d

Creixement orgànic :

Grupo Serlimar ha apostat des dels seus orígens per un creixement sostenible de la companyia, la qual gaudeix d'una estabilitat i prosperitat econòmica considerable. Els nostres clients poden tenir plena confiança en nosaltres com proveïdor responsable dels seus serveis.

Rendibilitat i eficiencia en costos :

Grupo Serlimar té com objectiu incrementar la seva rendibilitat i la dels seus clients. Creiem en la importància d'oferir el servei adequat a un preu just com manera per a fomentar relacions a llarg termini amb els seus clients basades en la confiança. Així doncs, ens esforcem a optimitzar recursos per a guanyar en eficiència.

Sostenibilitat medioambiental

Pràctiques de compra respetuoses amb el mediambient :

Tots els productes químics i maquinària que utilitzem compleixen amb la normativa de seguretat vigent i seleccionem únicament aquells proveïdors que treballen amb productes respectuosos amb el mediambient. Els nostres criteris són els següents:

Productes químics:

  • check  Assegurances per als nostres empleats i clients
  • check  Usats en les proporcions correctes
  • check  Que disposin de fitxa tècnica de seguretat

Maquinària:

  • check  Que aporti gran eficiència i productivitat
  • check  Respectuosa amb el mediambient
  • check  Segures per als nostres empleats i clients
  • check  Certificades per organisme autoritzat
1361483589 MB  Canada flag

Metodología de treball respetuosa amb el mediambient

Processos: productivitat i optimització de recursos. Recomanem a cada client aquella metodologia de treball que millor encaixa amb les característiques del seu negoci, el seu edifici i els seus empleats.

Els nostres equips de treball estan formats en molts i diversos metodologies de treball, la qual cosa ens permet ser flexibles i eficients. Gràcies al nostre selectiu procés de contractació i programa de formació, podem garantir un nivell de qualitat consistent.

Investiguem permanentment sobre les últimes novetats en el mercat, les quals vam avaluar degudament i únicament implementa aquelles que permeten millorar els nostres processos i així guanyar en eficiència.

 

 
Copyright 2013 © Grupo Serlimar - Serveis Integrals Inici  I  Empresa  I  Que Oferim  I  A qui ens dirigim  I  Avis Legal Mapa Web Contacte    

www.gruposerlimar.com