Grupo Serlimar - Servicios de limpieza

cristales

Per què Grupo Serlimar

 

Ens esforcem dia a dia per a complir amb els nostres compromisos, en el termini requerit i de la forma més professional possible. Estem convençuts d'això gràcies a la nostra estructura corporativa, filosofia, treball en equip, formació, innovació, experiència, supervisió i orgull compartit d'un treball ben fet. Tots ells són motius pels quals els nostres clients continuen confiant en nosaltres el manteniment de les seves instal·lacions.

A Grupo Serlimar en primer lloc establim les nostres expectatives per a, posteriorment, superar-les.

Diversitat en quant a serveis oferts

Grupo Serlimar té capacitat per a oferir una àmplia gamma de serveis de manteniment, des de serveis de neteja, fins a altres serveis relacionats, de valor afegit per als seus clients, tals com neteges tècniques especialitzades, manteniment tècnic i integral i serveis auxiliars. Ens adaptem a cada client cobrint, en tot moment, les seves necessitats satisfactòriament.

1361463419 MB  sett-big

Formalitat en el  treball

La consistència dels serveis prestats és una de les principals preocupacions dels nostres clients. L'estandardització dels nostres processos i procediments, juntament amb un sistema de supervisió que assegura el seu degut compliment, ens permet garantir uns estàndards de qualitat d’acord amb les expectatives dels nostres clients.

Propera als seus clients

La nostra estructura corporativa, òptimament dimensionada, permet que els nostres clients puguin beneficiar-se, d'una banda, dels avantatges d'una empresa amb grans recursos financers, tècnics i humans, i d'altra banda, dels avantatges d'una empresa amb vocació familiar, per la proximitat als seus clients, els quals poden contactar amb nosaltres les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, per a atendre qualsevol dubte, suggeriment o problema, en la major brevetat possible.

1361463493 MB  tools

Qualitat dels seus empleats

Sabem que la qualitat dels serveis oferts depèn de la qualitat dels nostres empleats. És per això que es destina una important font de recursos a la selecció de personal així com a la retenció del mateix mitjançant programes de formació i motivació. El seu compromís amb els nostres propòsits i valors, contribuirà a una major satisfacció per part dels nostres clients, i per tant, els proporcionarà majors oportunitats dintre de Grupo Serlimar

Formació

La formació dels nostres empleats s'inicia mitjançant un programa orientatiu en el qual se'ls presenta els nostres valors i la nostra forma de treballar. La formació continua en el lloc de treball, en el qual el supervisor d'àrea, s'encarrega d'explicar-li la metodologia de treball i posteriorment completarà durant les visites periòdiques de supervisió. Mentrestant, l'encarregada de centre, com responsable del servei prestat, també contribueix a la formació dels empleats al seu càrrec.

1361463535 MB  LOCK

Seguretat i salut

En Grupo Serlimar ens comprometem amb la seguretat dels nostres empleats i la dels nostres clients. És per això que els nostres empleats són especialment formats per a la correcta utilització de productes químics i maquinària, atenent a les normes de seguretat exigides de proveïdors i clients.

Rendibilitat dels serveis oferts

Estem al corrent de les últimes novetats en el sector i incorporem aquelles que ens permeten millorar processos i guanyar en eficiència. D'aquesta manera complim amb el nostre valor corporatiu de fomentar el progrés continu, oferint la major qualitat possible a preus competitius. Permetem que els clients que externalitzen els seus serveis amb Grupo Serlimar, puguin concentrar tots els seus esforços en les activitats essencials de la seva companyia, alhora que contribuïm que estalviïn en temps i en diners.

1361482813 MB  Favs

Resultats

El compromís amb la consistència dels serveis prestats, la qualitat del nostre personal degudament format i el compliment dels nostres valors corporatius, ens ha permès el reconeixement en el sector com una empresa amb vocació per a oferir un servei consistent, de qualitat i adaptat a les necessitats particulars de cada client.

 
Copyright 2013 © Grupo Serlimar - Serveis Integrals Inici  I  Empresa  I  Que Oferim  I  A qui ens dirigim  I  Avis Legal Mapa Web Contacte    

www.gruposerlimar.com